Sunday, November 26, 2006






Измествам темата.


За да се извърши, каквото и да било с помощта на интернет, първо трябва да има интернет: достъпен, надежден, бърз.


Нуждаем се от компютърна зала. Казахте, че е спечелен конкурс за държавна поръчка и всеки момент да очакваме машините, всеки момент от няколко години насам. Откровено казано, това не подклажда у мен възторжен ентусиазъм.


Необходимо е да се изпрати гневно писмо на изпълнителите, в което да им бъде напомнето за техните задължения. Тъй като съм убеден, че това едва ли ще ги мотивира достатъчно, ще се наложи да се обърнем към медиите. Може би ново посещение на канал едно, което да обърне внимание не само на санитарните условия...


В този европейски потоп, заливащ медийния ни свят, когато остават по-малко от хиляда часа до 1.01, репортаж за нуждите на обучаващите се евроинтегратори би дошъл тъкмо на мястото си.

1 comment:

Nellyo said...

За компютърната зала. Ако си живял от 1999 г. в залите на друга специалност, ако си споделял библиотека и щатни бройки, ако си носил мултимедия, взета от приятели, ако черната дъска и тебеширите са те навеждали на мисли за мините и силикозата - само тогава можеш да оцениш етажа, залите, мултимедията, структурното окабеляване и очакването за компютърна зала. Не бъдете гневни, правим максималното.

About Me

My photo
My name is Dobrin Stanev. Welcome to my blog dedicated to International Political Theory. My sphere of interests also includes European integration, because I graduated with a degree in European studies from the Sofia University